8/09/2010

Smeilnener

" Smeilnener stands for a culmination of colors, handcrafts, the joy of life, high-end quality, timelessness and longevity."
Photobucket
my, oh my... kakve boje, printovi, tekstil, ideje.
osećam beskrajno divljenje prema svemu što dolazi iz Smeilnener fabrike, tačnije - prema svemu što je dotakla ruka Mischa-e Woeste čiji je ovo brend. radost dizajniranja, bukvalno. Smeilnener okida baš to, love and happiness što bi rekao Al Green.


iz kolekcije MIND GAMES a/w 2008-2009
koncept je nov i hrabar. materijali i dizajn su uklapani drugačije nego što su to pravila do sada nalagala. tvid i saten, oštri geometrijski oblici i mekane linije. nema nedozvoljenog. nema nemogućeg. sky is the limit, apparently.
ali ne radi se ovde samo o toj eklektici, već o ideji, o načinu na koje su ove stvari zamišljene, pa onda i izvedene. da ne dužim - beskrajno slatko, neizmerno toplo. obratite pažnju.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
iz kolekcije BIRDS a/w 2010-2011
svaka kolekcija je oplemenjena bojama - htedoh reći - big bang boja u svakoj od kolekcija, obzirom da vam je utisak baš to - boje su eksplodirale i kreirale sopstveni univerzum baš ovde u Smeilnener or should I say smile inner.


iz kolekcije NINE to FIVE a/w 2009-2010


detalji iz kolekcije VIVE LA FETE s/s 2010
pored toga što se u radionici Smeilnener proivode kolekcije koje greju bojama i izazivaju osmeh, rade se i projekti poput Chervrolet Spark-a. "Smeilinener was commissioned by Chevrolet to take its all-new Spark mini car and use the body and interior as a canvas to showcase the bold design that Smeilinener is recognized for."
"For mini cars, which are increasingly popular, style is a key factor of success.The beautiful designs and ornaments highlight what Spark is about: fun and fashion," said Wayne Brannon, President and Managing Director of Chevrolet Europe.


i samo još jedna stvar pre nego što zaključim ovu sagu.
prosto, ne mogu da ne spomenem ovu lepotu.
iPod-Tasche MAGIC JEWEL

4 comments:

 1. pa nevidjeno. a promo fotke - animirani gifovi... nemam reci. inace, bizarno koliko istih putanja imamo, a sve sto postujes a za sta ranije nisam znala tacno je on the spot. carice.

  ReplyDelete
 2. znala sam da ću da te dozovem ovim postom.:)
  neizmerno hvala na rečima hvale, ne možeš ni da pretpostaviš koliko mi znače.

  ReplyDelete
 3. ma i ovi prethodni su me sve nesto opasno gadjali. a i ove zezalice sa strane. sve trazim tvoj mail ali nikako da ga nadjem, da te pitam da li se znamo, ko si i cime se bavis :) uzivam u tvom blogu, ozbiljno je dobar. stvarno.

  ReplyDelete
 4. u ovom slučaju hvala mu dođe kao understatement. ti si nesvesno kumovala nastanku bitpajčeta, i kad ovakvu pohvalu dobijem od tebe ... za mene je to baš big deal.
  ŠLIHT alarm, tako da ću ovde da stanem - moj email je beatpie@gmail.com, ako hoćeš da te častim pićem (ili s dva) :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...