11/17/2010

♥ currently in love ♥

Stigla sam! Praise the lord! :) Nemam nikakav poseban osvrt da napravim na poslednjih par nedelja, tako da odmah krećemo. Bez pardona.

 Eileen + Mark i njihova kućica

Ok… Jel neko primetio da The Selby postaje sve bolji kako vreme prolazi? Prokletnici nemaju oscilacije.

Meni je ovo – TO. Ne znam da li me pratite… Postoje i namunjeniji prostori. Osmišljeniji i intrigantniji. Medjutim, takvi prostori vam obično ne dozvoljavaju da se ponašate komotno. Ovo mesto ima taj šmek, vrlo je cool, a opet ostavlja prostor za ležernost. Čaše smeju da budu prljave, krevet ume da bude nenamešten.

  Miniature food art

 Kris Knight – All Babes Are Wolves

Opasno dobra serija, opasno dobre boje, allure efekat, okice koje se cakle i porumeneli obraščići, feverish momenat. S.J.A.J.N.O.

 Eva Fields – Holiday Collection 2010

Eva Fields se često pojavljuje na ovom blogu. Doduše, ne u pisanoj varijanti. Htedoh reći nema posta o njoj, ali se muva po ovim elementima sa strane. Bila je u eye catching, pa u yes, please…verovatno se ugurala i u neki sweet style sa početka.

Uglavnom, Evica je izbacila Holiday kolekciju koja je marvelous,  astonishing & remarkable.  50-te vrište, al to tako treba.

  Our love is easy by Melody Gardot

Potpuno odgovara mom love mood-u ovih dana. Nekako melanholično a opravdano i vrlo, vrlo autentično. Lagano i jednostavno. Easy…

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...