2/05/2011

MOODBORAD: MARNI PF 2011

Consuelo Castiglioni me po ko zna koji put već ostavlja bez teksta. Kakva je to specifična težina koja se nudi u njenim kolekcijama, ja ne znam… Ono što tvrdim je da nema slučajnosti kad je u pitanju Marni.

Svaka kolekcija je drugačija, however, kroz svaku se provlači nekakva Consuelo-esqe šaputava lepota. U pitanju je kontinuitet stila, šmeka i autentičnosti.

Marni Pre-Fall za 2011 postavlja opasne zamke. Consuelo tako vešto meša paterne, prugice, tačkice i ornamente (i to u bojama) da vam se čini kao da je to najprirodnija stvar na svetu.

Ne dajte se upecati… U pitanju je vraški težak task, i malo ko to ume da izvede sa takvom lakoćom. Harem pants, lak, platforme, haljinice i veštačka krzna. A kaputi… posebna priča, poseban univerzum. Svega ima. I opet, kao i do sada – postoji vidljiva doslednost u kolekciji. Ništa ne štrči, sve je na mestu, baš tu gde treba da bude.

Pa onda – odabir boja. Crna, (hvala bogu) plus sijaset onih toplih, zagasitih jesenjih tonova: mrko crvena i žuta, indigo plava, oker smeđa i najčudesnija nijansa zelene. Plus naravno - fortune cookies accessorize.

Ukratko : bloody awesome.

M1 4733433729_9bc7898a05_b

~.~.~.~.~.~.~.~

M2

~.~.~.~.~.~.~.~ M4_thumb3 5360049895_8aefe3aeb7_z

~.~.~.~.~.~.~.~M3

~.~.~.~.~.~.~.~

M5

~.~.~.~.~.~.~.~M7

   ~.~.~.~.~.~.~.~

M8

  ~.~.~.~.~.~.~.~M6

~.~.~.~.~.~.~.~

M10

~.~.~.~.~.~.~.~

M9

  ~.~.~.~.~.~.~.~ 

za više informacija kliknite na slike

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...