6/02/2011

MARY POP IN

Tačno se sećam osećaja od pre par godina kada sam prvi put naletela na ovaj editorijal. Odobravanje i neverica, all wrapped in one. Prvo, ova raspevana eklektika je prilično matora. U svetu mode, kao što znate i sami, sve što je staro više od jedne sezone je bajato, stoga mu Mary Pop In editorijal dođe kao dinosaurus, s obzirom da je s početka 2009-te.

80’s detalji u vidu plastičnih ogrlica, čipkanih mašni i lakovanih pojaseva su a bit tacky & wacky, i prilično revolucionarni u tim kominacijama uz Lanvin, Chloé, Chanel i Bluemarine modele. Kakav dobar twist, mood switch – autentičan look jedne šmizle iz osamdesetih.

Sirova svila, slamnati šeširiči na vrhu glave i čipkane rukavice, elementi iz druge epohe. Pinch of 30’ da razigra, oplemeni i bocne tu i tamo. Celu priču je dodatno obojila nota koja je sugerisana i u naslovu editorijala. Mary Pop In(s) kao prva i Pop In Mary as in “Mary se objavila” kao druga opcija. :). Namerno dvosmisleno i u isto vreme samouvereno i blesavo. Ma jednostavno, sve vezano za ovu priču je besprekorno osmišljeno i izvedeno.  F.U.N.

Make-Up Artist : Isabelle Bertrand

Hair Stylist : David Martinez

Photographer : Ami Sioux

7908-mary-popin

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moram da ubacim ovaj spot. My visual analogy za ovaj editorijal i savršen sondtrack. PEACE, LOVE, TECHNIQUE ;*

2 comments:

  1. siii, i ja sam ga volela hvala za podsetnik :)
    btw prva fotka? pa prva fotka se sada do beskraja ponavlja u kolekcijama nekih nasih dizarajnera :))

    ReplyDelete
  2. opa, nisam imala ideju!
    eto ideje za original kopije. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...