7/23/2011

MISCELANNY

SUBOTA JE DAN ZA ODMARANJE…

Prema tome, nema bazanja i traženja.                     Nema friških novosti, jer ko zaboga radi subotom (i to sa još uvek lame konekcijom… buhu?)?! Umesto toga, sledi fina rekapitulacija, mini C.I.L – the bee’s knees, samo sa bajatim vestima, što sa ovog bloga, što sa mog tumblr-a, koji je prilično zaživeo od kako sam pre par meseci postovala fotografiju koja je reblogovana skoro 20.000 puta (yeah! :P). Uglavnom, post nešto slično onom od pre skoro godinu dana.

Dakle, Leopon Johny a.k.a. čuveni tumblr post :

Johnny is part lioness and part leopard, strong like a lion, climbs like a leopard.

Ljudi iz TBWA (sajt), to jest TBWA (wiki) dizajnirali su tri različita print ad vebsajta, inspirisana Italijom (hence – the pasta font).

Signe Vilstrup i njene čudesne editorijale sam vam spominjala u prošlom C.I.L.-u. Ovo što imate priliku da vidite ispod je - Signe za Elle-Danish Design.

sv_elle_15_lowsv_elle_05_low

Bilo je skoro priče o Katharine Hepburn, u međuvremenu odnekud isplivava sledeća fotografija sa citatom…

“The average Hollywood film star’s ambition is to be admired by an American, courted by an Italian, married to an Englishman and have a French boyfriend.”

I eto da ne bude da baš dibidus ništa novo nisam stavila… Gotye je još pre mesec dana izbacio novi singl i on zvuči ovako dobro.

Nadam se da je Bee’s Knees poslužio jer C.I.L.a neće biti sve do trenutka dok se ne sredi konekcija. God bless!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...